Hosting

Wat is hosting?

 

U wilt een website laten maken door CBWEB.NL. Een van de eerste zaken die geregeld moeten worden is het registreren van een domeinnaam. Het is tenslotte wel zo prettig als uw website een makkelijk vindbaar adres heeft op internet. Vervolgens dient de site te worden vormgegeven.


Op het moment dat het ontwerp klaar is heeft u een mooie website, een bijpassende domeinnaam en eventueel een reeks e-mailadressen. Eigenlijk moet er nog maar één ding gebeuren: de site dient online te worden gezet, zodat internetgebruikers hem ook echt kunnen bezoeken.

Uw site op het web

Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC. Wanneer u een brief schrijft in Microsoft Word moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt. Zo’n bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd.

Hosting in de praktijk

Het Engelse woord 'host' betekent letterlijk gastheer. Een treffende term, want een hostingbedrijf biedt webaccomodatie aan bedrijven en particulieren die zich op het internet willen presenteren.

CBWEB.NL brengt de webhosting onder bij Hosting2go, al jaren het bewijs dat goede en snelle webhosting niet duur hoeft te zijn.

Hosting2go biedt u een compleet 4000 mb hostingpakket met een domeinnaam (.nl), 50 GB dataverkeer en een onbeperkt aantal email-adressen. Natuurlijk zullen wij tijdens het ontwikkeltraject zorgen dat dit voor u wordt geconfigureerd zodat u hier geen omkijken naar heeft.

De hosting van uw website kost u € 34,95 per jaar (incl. btw).  CBWEB.NL zal zorgen dat de factuur van Hosting2go op uw naam komt zodat dit bedrag jaarlijks aan u wordt gefactureerd. De hostingcontracten zijn jaarlijks, met een opzegtermijn van 1 maand.

 

Contact

CBWEB.NL

Melkweg 143

2221 NP  Katwijk

 

Telnr. 06-42086425

 

Email: info@cbweb.nl 

 

 

Contactformulier

 

  

 

KvKnr.:  27376041

 

BTWnr:  1839.18.253.B.01

 


  

 

Algemene voorwaarden

 

Disclaimer

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2014. Alle rechten voorbehouden - CBWEB.NL - Melkweg 143 - 2221 NP - Katwijk - Telnr.: 06-42086425 - KvKnr.27376041 .